Uz se me na to par lidi ptalo ale ja jsem pote co jsem byla prijata na tuhle skolu tak sem vymazala vsechny maily co jsem nepovazovala za dulezite, takze moc neporadim. Ale moc jich nebylo. Ty co se mi ozvali kladne, ze by me mohli prijmout a dat mi nejake stipko tak s temi jsem si dal psala, ptala se na podminky prijeti, jake by mi mohli dat stypko a tak. Ja se jim ozyvala loni priblizne touhle dobou (mozna o neco pozdeji) je to sice pozde ale urcite nejakou skolu sezenes. Pote co sem jim poslala prihlasku - coz bylo extremne pozde, tak mi pak poslali otazky na interview mailem a ja je vyplnila a poslala zpatky - jine skoly by to asi delaly stejne a nebo telefonicky. A ohledne testovani, vetsina mi rekla, ze by se to dalo nejak zaridit, ta na ktere ted jsem tak zadny testy nechtela a ja jsem jenom posilala vysvedceni za posledni ctyri roky (sestiletej gympl), ja jsem se s tim nikam nehnala takze mi ten proces od odeslani mailu do odeslani prihlasky zabral neco okolo mesice a pul - ale ja sem to fakt neresila a hlavne sem musela prekladat asi patnact stranek myho psani na portfolio. Muzes to stihnout mnohem rychlejc. Jinak pokud budou vyzadovat testovani tak ty testy se daj delat i v cechach. Info o tom muzes najit treba na http://www.fulbright,cz
jo ja nez sem poslala ty mialy tak sem akorat klikala na zalozku admissions a tam na kontakty ale potom sem prozkoumavala ty skoly ktere se mi ozvaly