já to taky ještě nemám úplně na 100% jistý. V tuto chvíli je moje přihláška u americké organizace, takže zatím nevím vůbec nic ty jedeš s agenturou nebo "na vlastní pěst"?
no na vlastní pěst ale nic neni jistý no. Jako obeslala jsem školy s prvotními emaily a některé odpověděly kladně no a ještě musim dát ty přihlášky a tak ale jsem rozhodlá:)
No na internátě no:) Ale záleží na tom jesit mě přijmou a navíc jestli budou schopni poskytnout dost velky FINANCIAL AID jelikož moje rodinka by na to neměla. Mám rozjetejch pár škol tak se uvidí jak se to vyvrbí:)
Taky zkouším jet na vlastní pěst, jsem ve fázi kdy mám vyplněnou přihlášku a vyplňuju druhou. Vypadá to docela dobře, bohužel plný stipendium člověku nedaj nikde, tak budu muset najít ještě nějaký sponzory, uvidíme no život je boj .).
Já jsem oslovila hodně škol:-D abych měla větší pravděpodobnost, protože chci tady odsud vypadnout, ale zatím nejslibněji vypadá Idyllwild nebo Thornton academy. Dobře odpověděly také Foxcroft a Cranbrook. A ještě náký ale o těch ani neuvažuju. A co ty?:)