Ahojte,
rad by som sa poinformoval ohladne studia na vysokej skole v USA, konkretne v state Colorado, odbor zurnalistika. Vyberam si konkretne tento stat, pretoze tam mam vela priatelov a takisto sa mi velmi paci . Mam 18 rokov, studujem prvy rocnik zurnalistiky v Bratislave. Viem, ze som si celu tuto vec "zmyslel" neskoro, no preto som navstivili tento web, aby som sa dozvedel nieco viac a hlavne oficialne.
Ked som bol v Colorade naposledy, t.j. na sklonku rokov 08 a 09, tak som zacal zistovat poplatky za studium. Najprv som sa pozrel na Colorado University, journalism, a s hrozou som zistil, ze skolne je vyse 40 000 USD --->ROCNE<---. Dost ma to zarazilo a aj zaroven zahatalo akekolvek nadeje sa tam dostat. Vsak to je paneboze neskutocny peniaz... To by boli problemy zaplatit to za cele studium a nie iba za rok .
Kvoli istym povinnostiam som uz nemal cas na skontrolovanie dalsich skol a preto by som vas chcel poprosit, ci by ste tak nemohli urobit za mna a napisat mi aj vysku skolneho, lebo sa mi veru nechce verit, ze to je az tak extremne drahe. Najlepsie by bolo studovat v Denveri, no keby bola lepsia skola inde, tak samozrejme, ze aj mimo.
Dakujem vam velmi pekne.
Dado