Pořád mi to neni jasné s tou maturitou. V USA budu senior a nakonci roku si udělám tu jejich maturitu. Pak přijedu zpátky, tady na úřadě mi to nostrifikují a pak půjdu dělat někam maturitu jen z ČJ?? S mojí školou to nebude mít nic společnýho? A když si v USA navolím předměty typu hudební nástroj, divadlo, fotografování, posilovna a "učení" téměř vynechám, tak budu mít maturitu z těchto předmětů? Jedu do USA tenhle rok (co tenhle rok, odlítám za 14 dní
) , trochu se bojím aby se to ještě nezkomplikovalo jak chtěj předělávat od roku 2010 (myslim) tu novou maturitu.
No a když to všechno půjde takhle dobře a budu mít maturitu až se vrátim, budu moct odejít ze školy?? Pochybuju že udělám rozdílovky, tj po mém návratu z USA půjdu asi do třetáku. Představa že mam pokoj, to by byl teda nářez
. A ještě jeden dotaz mam: až se vrátim, budu mít maturitu (snad teda) a budu si chtít udělat maturitu třeba z němčiny, kterou v USA mít nebudu, tak musim čekat do čtvrtáku, že? Nejde to asi nák obejít jako s tou češtinou. (tohle je spíš teoretická otázka, to že tu nj nebudu umět je jiná věc
)
Moc děkuju za odpověd, zeptal jsem se na všechno na co asi jde ale tak doufám že to pomůže i jiným.
Martin