Luca
Kontaktovat uživatele: ICQ

Alfa Agency- Jedete někdo s nimi?

09 úno 2008, 10:18

ahojv všichni kdo to tu čtete:-)
chtela bych se jenom zeptat jestli je tu nejaka dušička, která jede s Alfa-agency. jalikož už mam po testech to znamena že už sem opet o kousek bliz realite:-)

admin_forum
Site Admin
Kontaktovat uživatele: ICQ WWW

Re: Alfa Agency- Jedete někdo s nimi?

09 úno 2008, 22:08

s Alfa-Agency jsem nejel, ale jel jsem se Student Agency. Udělal jsem to proto, že SA měla limitní data podání přihlášky nejblíže k datu odjezdu. Abych to nekomplikoval, jednoduše jsem to nechal na poslední chvíli a pak jsem už jenom marně hledal někoho, kdo mi to celé zařídí. Neměl jsem moc na výběr.
Jaké to je s Alfa-Agency? Jak probíhá kmunikace a ses spokojena?

Luca
Kontaktovat uživatele: ICQ

10 úno 2008, 14:44

jsem nadmiru spokojena. Rozhodovala jsem se mezi ASSE a Alfa-agency. Přisly mi nastejno, ale když sme s mamou přisly na jakousi prezentaci tak jsem se rozhodla pro druhou, meli uplne jinej pristup než v ASSE, kde jsme museli do nejakýho sklepa(ted by meli mit pobočku jinde) se zvonkem na kterym byla mala cedlka. každopadne v Alfa mi přišli serióznejsi. Hlavne tyhle pobyty zařizuje jena strasne prijemna ženska:-), se kterou se da v klidu domluvit....to je asi tak všechno:-)

janča

01 led 2010, 16:23

Ahoj, já si tyhle prázdniny vybírala agenturu (pro šk. rok 2010/2011) hodně dlouho jsem byla rozhodla pro Alfa-Agency. Je tam strašně příjemná slečna co na všechno odpoví. Já největší problém měla s tím, že mi hrozila čtverka na vysvědčení z matiky a řekla mi, že by to nebyl zase takový problém (tu čtverku jsem nakonec neměla). Taky mě pozvala na nějakou besedu s Kanaďanem, abych měla větší přehled i o jiných zemích než jen o USA.
Já se nakonec rozhodla pro SA (AYUSA), protože jsou i ve Zlíně.
Ale co se týče Alfa-Agency ohledně přístupu, tak mohu jen doporučit.

Zpět na „Agentury“