Zdravím všechny návštěvníky a uživatele tohoto senzačního portálu,
Obracím se na vás s prosbou, zda mi můžete pomoci s výběrem správného kurzu. Ačkoliv se nejedná o USA, ale o Anglii, věřím že se na mě nebudete zlobit.
Jsem 17 letý student s pokročilou znalostí angličtiny a chystám se začátkem července odcestovat na 4-5 týdnů do Anglie vylepšit své jazykové schopnosti, především tedy angličtinu.
Zpočátku jsem plánoval, že si v Anglii najdu kamaráda a v červenci k němu přijedu, s tím že budu žít úplně normální život, chodit nakupovat, seznamovat se s novými přátely atp... Později mi ale došlo, že 4 týdny se dají využít daleko efektivněji a zjistil jsem si nějaké informace o kurzech atp...
Chtěl bych vás tedy požádat zda mi můžete doporučit nejvhodnější kurz (agenturu), dle vašich zkušeností či jiných poznatků...
Uvádím zde pár věcí, které od zájezdu očekávám: bydlení v rodině, dostatečná týdenní hodinová dotace výuk. hodin ( +- 20hod ), zlepšení komunikačních schopností.
Jelikož jsem pracující student, cena kurzu není omezená. Chci vybrat skutečně to nejvhodnější řešení a jsem si zcela jistý, že to svůj účel splní.
Tímto děkuji všem, kteří mi ochotně poradí.
S pozdravem
Filip Bělošek