No já to vidim stejně, plánoval jsem že trochu přiberu a místo toho jsem ztratil víc jak 10 kilo. Vinim z toho ten systém, kdy oběd je v čase naší velké přestávky v ČR, po škole žádné jídlo není, v čase našeho oběda, navíc jsem hrál celou tennisovou sezonu (od půlky sprna do minulého týdne), to znamelo 2 a půl hodky trenink každý školní den plus sem tam zápasy a turnaje. Odpoledne potom jedno jídlo jako večeře, upřímě nechápu, protože moje rodina, až na otce, neni z nejhubenějších. Nemám šajn kde to nabrali
. Snažim jsem jíst něco k snídani, ikdyž v ČR nesnídám, jsem na to navyklý prakticky celý život. Taky mě napadlo že k tomu může přispívat skladba jídla, protože co neni vysoce nezdravý, to je "nulový", nula procent všeho (i na chlebu máme 0). Nevim nevim, zas takovej pecivál jsem v ČR nebyl, takže částečná chyba musí být na straně příjmu (a to sem si naštěstí našel lidi s kterejma vyjíždíme na oběd někam mimo školní kafiterii). Takže asi tak. Pár týdnu se sleduju jako modelka, ale šance přibrat v nedohlednu.